Green canelloni!!! Chicken and ham
Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Green canelloni!!! Chicken and ham. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Green canelloni!!! Chicken and ham is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Green canelloni!!! Chicken and ham is something which I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Green canelloni!!! Chicken and ham, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Green canelloni!!! Chicken and ham delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Green canelloni!!! Chicken and ham is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Green canelloni!!! Chicken and ham estimated approx 1h 15'.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Green canelloni!!! Chicken and ham using 19 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.
Hola Amig@s de aventuras culinarias...
Os presento un plato delicado, sabroso y cremoso. Canelón de Crepes de Espinacas con Pollo, Jamón en Crema de Cúrcuma.
Dificultad: Media - Costo: € - Vino: Chardonnay Semillon Italiano
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Green canelloni!!! Chicken and ham:
- 1 Pechuga entera de Pollo
- 250 g Jamón
- Para las crepes:
- 200 g Harina sin Gluten
- Huevos
- 400 ml Leche (Podemos utilizar sin Lactosa)
- Aceite Virgen Extra
- Sal
- Para las espinacas:
- 300 g Espinacas envasadas
- 25 g Mantequilla
- Aceite Virgen Extra
- Para preparar la bechamel sin gluten:
- 600 ml Leche
- 25 g Mantequilla
- 80 g Maizena
- Sal
- Pimienta blanca
- Nuez Moscada
Steps to make to make Green canelloni!!! Chicken and ham
- Preparamos el pollo y el jamón:
Procedemos a cortar la Pechuga en filetes y los untamos con Aceite V/E. Salpimentamos y las cocinamos en plancha, precalentada, hasta que queden doradas. Retiramos y reservamos. Una vez frías las cortamos en daditos pequeños y reservamos. - Cortamos el Jamón también en daditos pequeños y reservamos.
- Procedimiento para las crepes: En un Bol introducimos los 3 Huevos y la Leche, con la ayuda de un batidor de varillas comenzamos a mezclar agregando la Harina en modo de lluvia y continuamos a mezclar hasta que no queden grumos. Agregamos una pizca de Sal y un hilo de Aceite V/E. Continuamos a mezclar hasta obtener un compuesto no muy líquido. Si es necesario podemos agregar un poco más de Harina. Hecho esto dejamos reposar el compuesto por unos 30' y reservamos.
- Preparamos las espinacas:
En una sartén grande ponemos un hilo de Aceite V/E y los 25 gr. de Mantequilla, llevamos al fuego y calentamos. Introducimos las Espinacas y las cocinamos por unos 2-3 Minutos no más. Nota: No tenemos que cocinarlas demasiado ya que esto perjudica su sabor como también su color.
Hecho esto, colocamos las Espinacas en un vaso de un Minipimer y procedemos a licuarlas muy bien. El resultado final sería una crema densa. - Hecha la crema la agregamos el compuesto para las Crepes y mezclamos. El resultado final será un compuesto de color verde.
- Terminado este paso, ponemos a calentar una sartén de 24 cm a fuego medio/bajo a la cual agregaremos unas gotas de aceite que limpiaremos con un papel de cocina, en modo de crear una película protectiva. Hecho esto, procedemos con la ayuda de un cazo (Cucharón) a cubrir la parte inferior de la sartén con el compuesto. Dejamos cocinar por un par de minutos y le damos vuelta dejándola cocinar por otro minuto. Así continuamos hasta terminar el compuesto y las reservamos.
- Para hacer la bechamel: En una olla ponemos a calentar la Leche agregamos una pizca de Sal 3 - 4 gr. y una pizca de Nuez Moscada. Cuando veamos que comienza a hervir, bajamos el fuego y agregamos la Maizena. Poco a poco y ayudándonos con un batidor de varillas, mezclamos con energía en modo de que no creamos grumos. Agregamos la Cúrcuma a gusto y continuamos a mezclar hasta ver que la salsa sea densa. Retiramos del fuego y reservamos.
- Preparación del relleno: En un Bowl colocamos la Bechamel el Pollo y el Jamón picado, mezclamos todos los ingredientes y si fuera necesario podemos corregir de Sal y Pimienta. Reservamos.
- ¿Te ha gustado mi receta? Para terminar con la composición del plato sigue el enlace: humbychef.wixsite.com/espanol/sin-gluten-1/green-cannelloni Podrás también descargar el PDF de la receta.
- Si quieres ver mis videorecetas... humbychef.wixsite.com/espanol/youtube-channel
- #ComanBienYSeanFelices... #HumbyChef.
As your experience and confidence grows, you will discover that you have much more all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make straightforward adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to basic cooking abilities for newbies you do not need to discover them however only if you grasp some straightforward cooking strategies.
This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Super Quick Homemade Green canelloni!!! Chicken and ham. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment